Under dagen får du information om vad det innebär att läsa vid den Humanistiska fakulteten och vilka stöd och möjligheter som finns. Vår tanke med dagen är också att du som ny student ska få inspiration till vad studierna kan leda till och kunskap om den styrka och bredd som studier i humaniora kan ge dig. Därför har vi bjudit in en trendspanare från Kairos Future som kommer berätta om humanisternas arbetsmarknad och vad du kan göra för att bli mer eftertraktad på arbetsmarknaden. Du kommer också att få möjlighet att lyssna till masterstudenter som berättar om sina egna erfarenheter av att läsa på avancerad nivå.

När programmet är slut för dagen bjuder Humanistiska föreningen in alla nya studenter till en pubkväll på fakultetspuben i Gula Villan.

Se programmethum.su.se/valkomstdag